Uw garantie op een veilig transport van uw wagens

Welkom bij Dennistrans, de éénmanszaak van Dennis Vandeputte. Ik ben gespecialiseerd in internationaal transport van allerhande voertuigen.

Autotransport

Dennistrans is uw partner voor autotransport binnen Europa. Ik vervoer zowel nieuwe wagens, occasiewagens als geaccidenteerde wagens. Ook speciale transporten zoals boten, camperwagens etc. zijn mogelijk.

Luxewagens en oldtimers

Voor dure luxewagens is er plaats om één wagen volledig af te schermen tegen wind en regen op de vrachtwagen. Zo wordt uw wagen gegarandeerd in prima conditie afgeleverd.

Verder beschik ik over een aparte volledig afgesloten aanhangwagen om uw auto veilig te transporteren.

Autoberging

Ik haal geaccidenteerde en gestrande auto's en caravans op en vervoer deze binnen gans Europa. Daarbij werk ik samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Ook in privéopdracht kan ik uw voertuigen vervoeren.

Ophaling en aflevering

De voertuigen worden met de grootste zorg opgeladen en vastgemaakt. Hierbij staat veiligheid en zorg voor uw wagens centraal!
Ik spreek vlot Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans. Verder begrijp en spreek ik een bassis Italiaans. Zo verloopt het ophalen en afleveren van de voertuigen zeer vlot.

Wagens invoeren

Voor ingevoerde wagens kan ik ook alle douane formaliteiten in orde brengen. De keuring voorbereiden en als Belgische wagen met roos formulier afleveren aan de klant. Ik beschik ook over een diploma technische kennis garagehouder/hersteller. Deze kan u als klant ook te goede komen voor de check up bij afhaling.

Dennis Vandeputte
Dennistrans

Onze mogelijkheden:

Ik beschik over een vrachtwagen voor internationaal vervoer waarop maximaal zes grote wagens geladen kunnen worden. Voor binnenlands transport wordt eveneens een aanhanger voor één voertuig gebruikt. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden.

  • 6 grote personenvoertuigen
  • 4 bestelwagens
  • mobile homes
  • caravans
  • aanhangwagens
  • moto's
  • boten op slede of aanhangwagen
  • jetski's
  • geaccidenteerde voertuigen

Gesloten transport

Voor luxewagens gebruik ik een aparte aanhangwagen die volledig gesloten is. Zo is uw voertuig veilig en beschermd tijdens het transport.

Heeft u vragen voor andere types, aarzel dan niet ons te contacteren.

Dennistrans

Vandeputte Dennis
Verschen Dijk 3
8620 Nieuwpoort

Tel: 0032 498 22 86 22
E-mail: dennis@crosseurope.be

BTW BE 0784.480.174
Euro transportlicense: V201106056

offerte/transport aanvragen

volmacht ophalen voertuig

«
»
X